Olen kindel, et aasta tagasi, ei olnud isegi igal 10-ndal inimesel Eestis käte desinfitseerijat kodust väljudes endaga kaasas. Nüüd on aga kõik teisiti. Head desinfitseerijad kaovad poeriiulitelt kiirelt. Aga milline on hea ja mida täpsemalt tuleks jälgida valikul, sellest kohe räägimegi ????

 ????Desinfitseeriva vahendi valikul tuleb esmalt jälgida, et toode on registreeritud Terviseametis. Biotsiidi registreerimisnumber annab kindluse, et toode on tõhus ja ohutu.
 ????Tähtis on ka alkoholi sisaldusprotsent desinfitseerijas. Etanooli baasil desinfitseerijad eemaldavad bakterid juhul, kui aine sisaldus on tootes suurem, kui 60%.
Vedelikud, geelid, niisutavad salvrätikud — millist valida?
 
Desinfitseerijad võivad erineda oma oleku poolest. Desinfitseerijate tõhususe määrab nende aktiivne koostisaine, desinfitseerija olek seda ei määra, seega saab valida endale kasutamiseks mugavaima kuju.
 
⚠️SOOVITAME Kidsmedi "PUHTAD KÄED" vedelikku pihustiga pudelis (50ml), mida on mugav taskus kaasas kanda; kerge kasutada õiges koguses ning mis jätab käed lõhnatuks ning pehmeks. Etanooli sisaldus tootes on 73.5%, lisaks sisaldab see käsi pehmendavat glütseriini ning antibakteriaalse toimega salveid, mis on korjatud Viljandimaa põldudelt????
 
 
Kuidas kasutada käte desinfitseerijaid?????
????Kanna desinfitseerijat kätele
????Hõõru käsi omavahel kokku veendudes, et kaetud on kogu käe pind, ka sõrmede vahed ja näpuotsad.
????Hõõru käsi kokku kuni käed on kuivad.