Kui Eestit tabas koroona esimene laine, hakkasime saama rohkelt küsimusi termomeetri kohta. Kahjuks me olime selleks hetkeks oma esimese mudeli läbi müünud ning koroona tõttu oli selle tootmine ka peatatud. Kuna küsimusi tuli lausa igapäevaselt ja vajadus korraliku kontaktivaba termomeetri järele tundus vaid kasvavat, siis hakkasime meiegi kiirelt otsima lahendust.

 

Uurisime klientidelt, millist seadet nad täpsemalt otsivad. Oli ju turul mitmeid variante saada, kuid ometigi otsiti uut meie juurest. Vastuseks saime peamiselt, et toode peaks olema täpne. Väidetavalt oli paljudel kodus juba mitmeid variante kontaktivabadest termomeetritest olemas aga need näitavat kõike muud kui õiget temperatuuri.

 

Hakkasime siis kiirelt tegutsema! Mitmed kuud testimisi ja katsetusi ning jõudsimegi tooteni, mis päriselt näitab õiget näitu ning lisaks sellele, et sellega saab mõõta kehatemperatuuri, saab seda kasutada toatemperatuuri ja ka erinevate objektide temperatuuri mõõtmiseks. Tahtsime hoida toote lihtsana aga samas ka ikkagi pisut nutikamana.

 

Termoplusi on tänaseks katsetanud Baltikumis päris palju lapsevanemaid ning senini on sealt tulnud vaid positiivset tagasisidet. Kiidetakse selle mugavust, lihtsust aga samas multifunktsionaalsust. Paljude emade jaoks on oluline, et seadme heli saab välja lülitada ning valgustatud selge ja suur ekraan, mida on lihtne lugeda ka pimeduses. Nii mõnelegi testijale toodet pakkudes, saime esimeseks vastuseks, et tal on juba kodus olemas ja see näitab “aiateibaid”. Siiski saime mõne skeptiku nõusse ja neist viimne kui üks on tänaseks Termo usku pöördunud.

 

Millised on siis TermoPlus omadused? Paneme need siia must-valgelt kirja.

 

- Mõõtmistulemus 1 sekundiga

- Mõõtmine täiesti kontaktivabalt 1-2cm kauguselt oimukohalt

- 3 funktisooni. Mõõda kehatemperatuuri; toatemperatuuri; objektide temperatuuri

- Täpne. +/- 0.2C*

- Mugav käes hoida

- Ekraan idikeerib temperatuuri vahemikke

- Heli vaigistamise võimalus

- Suur ja selge LCD ekraan

- 32 viimase mõõtmistulemuse salvestamine

 

TermoPlusiga tuleb temperatuuri mõõta oimukohalt. Kuna Termo on kiire ja vaikne, siis on see ideaalne variant ka magava lapse palaviku mõõtmiseks. Lapse jaoks on ju isegi minut paigalistumist piin. Lisaks saad Termoga suurepäraselt monitoorida palaviku kulgu, sest oma pisikeses kehas peidab seade suurt mälumahtu – lausa 32 viimasele mõõtmistulemusele.

 

Mida TermoPlus seadmega mõõtes meeles tuleks?

 

- Enne mõõtmist veendu, et mõõdetav koht oleks kuiv. Sageli on palavikus inimese oimukoht higine.

- Veendu, et seadme otsa ja naha vahele ei jääks nt juuksekarvu vms

- Mõõda alati temperatuuri ühelt poolt pead. Kui nt oled mõõtnud just ja tahad 15minuti pärast uuesti   mõõta, siis tee seda samast kohast kus esimest korda.

 

Lõpetuseks- kuna me tahame oma klientidele anda parima kasutuskogemuse, siis oleme seadme pakki juba kaasa pannud ka 2 x AA patareid, et saaks kohe kasutama hakata ning lisaks ka tugeva karbi seadme hoiustamiseks.