Kuigi on palju neid paare, kes jäävad lapseootele juba pelgalt ühest korrast, siis on ka ohtralt neil, kelle jaoks on lapsevanemaks saamine keeruline teekond. Proceive on aga turule toonud toidulisandid nii naistele kui ka meestele, mis toetavad seda teekonda ning aitavad kaasa viljastumisele. Proceive vitamiinid on teaduslikult tõestatud ning läbinud rohkelt kliinilisi uurinuid. Lisaks on tänaseks nende vitamiinide edu tõestamas ka paljude kasutajate tagasiside, kes on just tänu nendele toodetele nüüd juba õnnelikult lapsevanemad. Kui ka sina oled üks neist, kes planeerib rasestumist või oled seda juba pikemalt teinud aga edutult, siis proovi Proceive toidulisandeid – kaotada ei ole ju midagi, ainult võita!

Teadlik ja tasakaalustatud toitumine mängib olulist rolli teie ja teie partneri viljakuses. Kuid kiire elutempo ja stressi tõttu võib olla keeruline saada kõiki vajalikke toitaineid üksnes toidust. Siin tulevad appi Proceive® Women, Proceive® Max Women ja Proceive® Men vitamiinid – spetsiaalselt välja töötatud toidulisandid, mis toetavad viljakust ning pakuvad keha vajadustele vastavaid toitaineid raseduse planeerimisel.

 

 

Proceive® Women – ideaalne valik naistele, kes soovivad tõsta rasestumise tõenäosust

 

Proceive® Women on loodud 18-35-aastastele naistele, kes valmistuvad raseduseks. See toidulisand sisaldab 28 hoolikalt valitud aminohapet, vitamiini ja mineraali, sealhulgas 400 μg foolhapet L-metüülfolaadi kujul – bioaktiivne foolhappe vorm, mida keha suudab kiiresti ja tõhusalt omastada.

Proceive® Women sisaldab kõike, mida keha vajab munaraku arenguks, hormoonide reguleerimiseks ning emaka ettevalmistamiseks raseduseks. Vitamiinid ja mineraalid nagu tsink, magneesium, B-vitamiinid ja koensüüm Q10 aitavad toetada energia tootmist ja hormonaalset tasakaalu, mis on rasestumise jaoks kriitilise tähtsusega.

Proceive® Women on aidanud paljudel naistel saada emaks.
"Peale seda, kui olime 1,5 aastat püüdnud saada teist last, hakkasin võtma Proceive Women’i ja jäin rasedaks 3 kuud hiljem! Kui me mõistsime, et meil on rasestumisega probleeme, hakkasin uurima viimaseid viljakusuuringuid, et näha, millised vitamiinid võiksid aidata. Need olid parimad, mida ma turult leidsin, mis vastasid soovitustele. Soovin ainult, et oleksin neid varem võtma hakanud."

 

Proceive® Max Women – tugi üle 35-aastastele naistele

 

Naiste viljakus hakkab langema pärast 35. eluaastat, mis teeb oluliseks keskenduda munarakkude kvaliteedi toetamisele. Proceive® Max Women on loodud spetsiaalselt üle 35-aastastele naistele, kes planeerivad rasestumist. See on samuti ideaalne valik 18-35-aastastele naistele, kes on püüdnud rasestuda üle aasta.

Proceive® Max Women sisaldab 33 olulist vitamiini, mineraali ja aminohapet, mis toetavad organismi igakülgselt. Lisaks foolhappele sisaldab see ka inositooli ja koliini, mis on olulised munarakkude kvaliteedi tagamiseks. Selle vitamiini eesmärk on toetada munaraku küpsemisprotsessi ning valmistada keha ette viljastumiseks.

Naiste kogemused Proceive Max Women’i kasutamisel on olnud erakordsed.

"Ostsin Proceive Max Women’i, kuna mul on olnud seletamatuid korduvaid raseduse katkemisi viimase 9 aasta jooksul, lisaks oli mul vanust tol ajal 36 aastat, mistõttu mu viljakus aeglaselt langes. Hakkasin Proceive Max Women’i võtma juunis 2019 ja augustis 2019 jäin rasedaks. Beebi sündis mais 2020. Proceive Max Women on suurepärane toode ja ma soovitaksin seda kindlasti kõigile, kes on juba üle aasta püüdnud rasestuda."


"Olime juba registreerunud IVF-ravile. Tahtsin lisaks võtta vitamiine, et keha sel teekonnal toetada. Pärast poolteist kuud Proceive Max Women’i võtmist jäin suureks üllatuseks loomulikul teel rasedaks! Soovitan seda toodet väga!"

 

Proceive® Men – viljakus ei ole ainult naiste mure

Tervislik sperma ja mehe üldine heaolu on rasestumisel sama olulised. Proceive® Men on välja töötatud meeste reproduktiivsüsteemi toetamiseks ja sperma kvaliteedi parandamiseks. See sisaldab 26 vitamiini, mineraali ja aminohapet, sealhulgas seleeni, tsinki, C- ja D-vitamiini, mis kõik on olulised sperma tootmise ja liikuvuse toetamiseks

Proceive® Men aitab kaasa meeste viljakusele, tagades terved seemnerakud ja nende kvaliteedi, mis on oluline lapse saamiseks.

Proceive® Men on aidanud paljudel paaridel edukalt lapseootele jääda.

"Olen 38 (peaaegu 39), nii et olin loomulikult mures, et proovin esimest korda elus rasestuda nii hilja. Uurisin palju, millised toidulisandid on head, ja need tundusid olevat parimd. Ostsin endale Proceive Max Women’i ja oma partnerile Proceive Max Men’i ning meie kolmandal proovikuul avastasime, et oleme rasedad! Oleme väga õnnelikud! Soovitaksin seda kõigile, kes üritavad rasestuda."

 

L-metüülfolaat – miks eelistada bioaktiivset foolhapet?

Proceive tooted sisaldavad L-metüülfolaati, mis on foolhappe kõige stabiilsem ja bioefektiivsem vorm. Erinevalt tavalisest foolhappest, mida keha peab esmalt töötlema, on L-metüülfolaat kohe omastatav ja suudab kiiremini toetada raseduse jaoks vajalikke protsesse. Folaat aitab kaasa loote normaalsele arengule, toetab immuunsüsteemi ning vähendab väsimust ja kurnatust.

Proceive – teaduspõhine toidulisand

Proceive toidulisandid on välja töötatud koostöös viljakusekspertide ja arstidega, tuginedes enam kui 600 kliinilisele uuringule. Kõik tooted on looduslikud, täite-, side- ja säilitusaineteta ning sobivad veganitele. Toitainete mõju viljakusele on teaduslikult tõestatud ja Proceive sarja tooted on tunnustatud oma kõrge kvaliteedi ja tõhususe poolest.

Olgu tegu esmakordse raseduse planeerimisega või pikaajalise rasestumise protsessiga, Proceive tooted pakuvad terviklikku tuge nii naistele kui meestele. Need toidulisandid annavad kehale kõik vajalikud vitamiinid ja mineraalid, et toetada viljastumis ja valmistada teid ette raseduseks.